Cursuri

Cursuri de Limba Engleza

Cursul de engleza este structurat in functie de varsta copiilor. Pentru ca avem copii de diferite varste vom incerca sa acoperim o arie cat mai larga pein conversatii, invatare interactiva si jocuri de rol.
Nu uitam nici de temele copiilor pe care le vom duce la bun sfarsit nu inainte de a ne asigura de intelegerea completa din partea copiilor. La sfarsitul semestrului parintii vor avea un raport de spre evolutia copiilor.

Cursuri de Limba Franceza

Limba franceza a pierdut teren odata cu tendintele vremii. Cu noi copiii vor invata sa iubeasca aceasta limba de salon, eleganta si amuzanta in acelasi timp.

Cursuri Dezvoltare Personala

Vom discuta depre ce ne bucura,ce ne supara,cum ne descurcam in anumite situatii, cum putem fi mai buni, cum ne putem autodepasi.

Cursuri de Bune Maniere

Stim ca parintii au dificultati cu copiii in anumite situatii. Vom invata bunele maniere prin jocuri de rol, situatii create de copii. Garantam buna dispozitie!

Ateliere Tematice

Vom avea un atelier pe luna, tematic, in functie de anotimp.vom sculpta dovleci de halloween, vom confectiona decoratiuni de craciun etc.